Fa Rai Din Ce Ai #faraidinceai

Eveniment de Networking Free – pentru oameni de afaceri, antreprenori & freelanceri.

Ce e FaRaiDinCeAi?

O întâlnire saptamanala de networking, pitching și mentoring pentru oameni de afaceri, antreprenori, freelanceri și startupuri, programatori, designeri web, oameni de vanzari sau media, specialiști și oricine altcineva care are ceva de spus în comunitate. Oameni care aduc valoare in societatea romaneasca, vrem sa ne cunoastem intre noi, sa ne ajutam, sustinem, recomandam si sa facem afaceri intre noi. Vrem sa sustinem economia locala! Este momentul sa strangem randurile si sa fim mai uniti! Cand? Miercuri, la Bucurii, Tomis 101, intre orele 9.30 si 12.00.

Adesea intr-un business e mai important pe CINE cunosti si CINE te cunoaste decat ce vinzi si de cat timp! Networking-ul este stiinta de a crea relatii. Inseamna sa dai valoare, sa oferi mai mult decat sa ceri si astfel sa iti cresti conexiunile si sa iti dezvolti business-ul.

La fiecare ediție, programul va fi următorul:

09:30 – 10:00 sosirea participantilor …

10:00 – 10:30 ice-breaking (prezentări individuale: cine sunt, ce fac, ce ofer, de ce am nevoie)

10:30 – 11:00 sesiune de pitch-uri* (şi întrebări)

– slot liber,

– slot liber,

– slot liber,

– slot liber.

* pitch = prezentare de 1 minut a afacerii tale, a unui serviciu, produs, eveniment sau a ceea ce oferi

11:00 – 11:30 Mentoring / Poveste de Succes

11:30 – 12:00 networking

Evenimentul se va desfășura saptamanal. Evenimentul este FREE!

Pentru propuneri de subiecte și persoane pentru mentoring sau dacă ai un proiect / start-up / eveniment pe care vrei să îl prezinți contactează-ma: mariusrobertdinu@gmail.com sau 0723337007. În jurul acestui eveniment se construieste o comunitate de oameni care stiu sa se ajute intre ei.